Telefoonnummer

06 260 709 49

Email

kylie@studiolef.nl

Bureau voor merkactivatie
en visuele communicatie

Jouw merk,
jouw verhaal.

Ik vind het belangrijk dat alles wat ik maak een meerwaarde heeft. Met veel passie en enthousiasme aan nog betere en effectievere marketing en branding. Alles voor het creeeren van een sterke marktpositie!

Studio Lef wil in één oogopslag de kern van jouw bedrijf zichtbaar maken, zodat de klant weet waar jouw bedrijf voor staat. We creëren niet een standaard plaatje, maar een werkelijke beleving die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Een bedrijf is zóveel meer dan een naam en de diensten en/of producten die het aanbiedt. 

Om er uit te springen is het nodig om een visuele identiteit te creëren; een huisstijl en een logo dat jouw publiek aanspreekt,  

ondersteunend beeldmateriaal en een passende manier om klanten aan te spreken.

Jouw merkidentiteit is dus belangrijk; dit is waar jouw doelgroep jou aan kan herkennen. Vanuit hier kunnen we verder werken; samen zoeken naar creatieve concepten, campagnes en communicatiemiddelen om zo jouw doelgroep te verrassen, activeren en inspireren. Zowel online als offline.

Mag ik me aan je voorstellen? 

Mijn naam is Kylie Groenewold. Samen met mijn man Remy en onze dochter Josy woon ik in het wonderschone Twello.

Ik ben een echt mensenmens en kan niet stil zitten (zoals het een echte ADHD’er betaamt). Zowel op professioneel als persoonlijk vlak zou ik mezelf beschrijven als betrokken, creatief, nauwkeurig, persoonlijk en direct. Ik wind nergens doekjes om; what you see is what you get. En deze mentaliteit zet ik door in mijn werk. Ik wil iets neerzetten waar alle partijen trots op kunnen zijn, voor minder doe ik het niet. Het vormgeven van on- en offline media gaat verder dan alleen ‘mooie dingen’ maken. Het contact met de klant, het brainstormen en het uitwerken van gave ideeën, een  bedrijf en een merk écht neerzetten en onderscheiden van de massa.

Wat mij onderscheidt? Mijn frisse stijl, mijn snelle aanpak en mijn
“Yes, we can”-mentaliteit. Denken in mogelijkheden, buiten de gebaande paden om het gewenste resultaat te behalen. Maar wel altijd samen met elkaar.

Dus wil jij je bedrijf écht op de kaart zetten, zowel inhoudelijk als visueel? Ik neem dit graag voor je uit handen. Samen maken we er een ijzersterke branding van!

 

Studio Lef Twello
Wat klanten zeggen

Kylie heeft voor ons nieuwe bedrijf alles gemaakt. Van het logo, de klanten brochures, consumenten postcards, prijslijst, banners, trainingsmanual maar ook onze powerpoint presentatie.

Wow! Wat een mooi werk heeft ze geleverd en dat in een zeer korte periode. Mijn dank daarvoor echt TOP werk!

Nicole Engelhard

Eigenaresse, Beatycol Cosmetics

TOP bedrijf! Luistert goed naar je wensen en denkt mee. Kylie doet al mijn reclame werk van logo tot social media opdrachten en alles ertussen. Voor mij nooit meer een ander!

Tara van Wijhe

Eigenaresse, Salon92

Flexibel en snel. Dat komt het eerst in mij op als ik aan mijn samenwerkingen met Kylie denk. Ze verstaat haar vak in de grafische wereld en maakt prachtige websites. Een echte duizendpoot, heel fijn om jou in mijn netwerk te hebben Kylie!

Marieke van Dulmen

Eigenaresse, Mariekevandulmen.nl

Een sparringpartner die meedenkt om mooie dingen te maken, adviserend, creërend, kritisch op ons en haar eigen werk. Daarbij ervaren we werken met Studio Lef als 24/7, altijd bereid en bereikbaar, iets wat heel prettig en soms ook noodzakelijk is.

Zien wat wij zien en willen gaan waar wij gaan, waarbij Studio Lef soms andere wegen laat zien die ook goed begaanbaar zijn. Dan heb je een sterke partner in business en kun je samen het mooiste werk leveren!

Jos Bosch

Eigenaar , Dastof.nl

Nu genoeg over mij, ik wil graag meer over jou weten! Zullen we eens een afspraak maken?