Telefoonnummer

06 260 709 49

Email

kylie@studiolef.nl

Jouw merk, jouw verhaal.

Studio Lef wil in één oogopslag de kern van jouw bedrijf zichtbaar maken, zodat de klant weet waar jouw bedrijf voor staat. We creëren niet een standaard plaatje, maar een werkelijke beleving die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Een bedrijf is zóveel meer dan een naam en de diensten en/of producten die het aanbiedt. 

Strategie

Studio Lef kijkt graag samen met jou hoe we de kern van je merk scherp krijgen, en je diepste drijfveren onthullen. Waar draait het nou echt om als je alle randzaken los laat? Wat is dat ene ideaal waar jij voor wil gaan?

STRATEGIE SESSIES – DOELGROEP ONDERZOEK – MARKETINGPLAN – MERKIDENTITEIT

Creatie

Bij Studio Lef creëren we een beleving dat past bij jouw bedrijf of merk. Deze werken we uit tot een visuele identiteit die bestaat uit een logo, huisstijl, kleurenpalet, en een passende tone of voice. 

IDENTITEIT – ART DIRECTION – LOGO ONTWERP – HUISSTIJL – BRANDGUIDE – CAMPAGNES, ONTWERPEN – DTP – WEBDESIGN –  ANIMATIE – FOTOGRAFIE – SOCIAL MEDIA

Activatie

Onpersoonlijk en saai? Niet bij ons! Voor ons zijn jij en jouw bedrijf niet ‘één van de zovelen’. Ons werk staat in het teken van jou. Het is onze missie om communicatieconcepten te ontwerpen waarin jij opvalt, even nét anders dan de massa. Laten we jouw doelgroep verrassen, inspireren en activeren! Zowel online als offline

CAMPAGNE – CONTENT STRATEGIE – ONLINE MARKETING – KLANTREIS – SEO

Om er uit te springen is het nodig om een visuele identiteit te creëren; een huisstijl en een logo dat jouw publiek aanspreekt, ondersteunend beeldmateriaal en een passende manier om klanten aan te spreken.

een greep uit onze recente projecten