werkwijze

Snel en effectief, samenwerken met professionals. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Studio Lef staat altijd in de startblokken om een sprintje te trekken, zodra het nodig is. 

Zo kunnen we leveren wanneer het nodig is. Dat neemt niet weg dat alles wat Studio Lef doet begint met een goed idee. Onze kruiwagen zit er vol mee. We gaan door tot alleen het sterkste idee overblijft. Vervolgens zetten we de grote lijnen uit, zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit en stoppen niet voordat alles klopt.

Kennismaking & Inventarisatie

Elk project is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je wensen en krijg je een globale kostenindicatie. Wat wil je laten ontwerpen? Tijdens een tweede gesprek leggen we vast wat de randvoorwaarden zijn waarmee ik aan de slag ga en maken we een tijdsplanning. En je ontvangt de definitieve begroting. Om zo goed mogelijk te kunnen starten met je project, krijg je van mij eerst een vragenlijst waar je rustig de tijd voor kan nemen. Hiermee kan ik jou en je bedrijf of opdracht nog beter leer kennen.

 

Concept & Ontwerp

In de ontwerpfase maak ik verschillende schetsen of concepten. Denk hierbij aan verschillende stijlen, kleuren en lettertypes. Die leg ik aan je voor en je kan er feedback op geven. Wat spreekt je aan en waarmee wil je verder gaan? Hierna maak ik het definitieve ontwerp. Ik verfijn het ontwerp en werk alles tot in detail uit. Afhankelijk van de opdracht volgt er een aanvullende ronde en maak ik eventuele opvolgende ontwerpen.

 

Optimaliseren & Afleveren

Vervolgens zetten we eventueel nog wat puntjes op de i, zodat alles gecontroleerd en helemaal naar je zin is. Zodra je ontwerp definitief is, maak ik de afgesproken ontwerpen gebruiksklaar. Dit kan betekenen dat ik bestanden bij je aanlever, maar bijvoorbeeld ook dat ik je ontwerpen naar de drukkerij stuur.

Tarieven

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij houden van duidelijkheid en dat zie je terug in onze tarieven. Bij ons koop je uren in en hoe je die inzet? Dat is helemaal aan jou. Dit betekent dat diensten zoals art direction, design, DTP en fotografie allemaal hetzelfde tarief hebben. Wat dat tarief is, bepaal je zelf. Ons standaard uurtarief is €70,00, maar door meer uren in te kopen laat je dit tarief zomaar zakken tot nog maar €55,00 per uur.

 

Kan het nog mooier? Jazeker! Als je met ons een overeenkomst aangaat voor een periode van zes of twaalf maanden op basis van een vast aantal uren, dan kan ons tarief nog verder zakken tot slechts €50,- per uur. Dat is nog eens goedkoop reclame maken.

Strippenkaart vanaf 55 euro

Door een pakket met uren vooraf in te kopen, zakt ons vaste uurtarief Jij bepaalt waarvoor en wanneer je die uren inzet, zonder geldigheidsdatum en geldig voor al onze diensten. Zodra jouw vaste contactpersoon de briefing heeft ontvangen, maken we een planning en kunnen we aan de slag. Lekker makkelijk en snel.

 

Een beleving creëren waar mensen van genieten en

met anderen over praten.